Auto sediste Cosmo Isofix Agora Storm 9-18 kg

Auto sediste Cosmo Isofix Agora Storm 9-18 kg
Auto sediste Cosmo Isofix Agora Storm 9-18 kg
Auto sediste Cosmo Isofix Agora Storm 9-18 kg
ePopusti Jakov Sistem
Čekovi Kredit Online
MP cena Važi za odloženo plaćenje čekovima, platnim karticama ili preko kredita. Za gotovinsko plaćanje smo Vam obezbedili popust - WEB cena.
mp cena: 17.890 dinara
WEB cena Važi za gotovinsko plaćanje u dinarima. Cena nije važeća za plaćenje čekovima, platnim karticama ili preko kredita. Za ostale vidove plaćanja smo Vam obezbedili razne druge olakšice.
WEB cena:  
15.890
 dinara
RSD
U cenu je uračunat PDV.
Šifra proizvoda: DI0820A00000
Naručite sada i uštedite 2000 dinara!


Proizvođač
Lorelli Bertoni
Model
10070981574 Cosmo Isofix
Boja
Crna
Težina deteta
9-18 kg
Karakteristike
Više položaja naslona (3 položaja), Pruža maksimalnu zaštitu u automobilu (isofix vezivanje), Jednostavno montiranje u automobilu, Navlaka sedišta se skida i periva je na 30 stepeni, Proizvedeno po Evropskom standardu ECE R44/04, Integrisani Isofix držači na Lorelli Cosmo Isofix sedištu se fiksiraju na Isofix tačke u vozilu i omogućavaju čvršće postavljanje auto sedišta u vozilo, Sigurnosni pojasevi u tri tačke, sa sigurnosnom kopčom koja se u slučaju odvezivanja oglašava ponavljajućim jakim zvukom (Alarm na sigurnosnij kopči), Sigurnosni pojasevi se mogu visinski regulisati
NAPOMENA
Sve slike, tehnički podaci i cene na našem sajtu su informativnog karaktera. JakovSistem zadržava pravo izmene sadržaja ovog sajta ili proizvode i cene navedene na sajtu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja.

Dodaj pitanje ili komentar


Sigurnosni kod
Osveži

5za5

Besplatna isporuka
Tablet PC
Baterije za laptopove - Jakov Sistem
Ovlasceni Dell prodavac - Jakov Sistem

Korpa prazna!

3% popust
laptopovi