Servis IT Opreme

 

Mi u Jakov Sistemu se brinemo o Vašem računaru, laptopu ili bilo kom drugom IT članu Vašeg domaćinstva, tako da Vi možete bezbrižno da uživate u svim čarima IT opreme.

Gde god da ste u Srbiji u roku od 72 sata od slanja, vraćamo Vaš uređaj popravljen.

Kontaktirajte nas i mi ćemo poslati našu kurisku službu da preuzme uređaj kod Vas ili ga lično donesite ukoliko se nalazite u Nišu, Beogradu ili Prokuplju. U 72 sata spada slanje, popravka i vraćanje uređaja.

Usluga servisiranje je brza, kvalitetna, efiikasna i jako povoljna. Pored servisiranja hardvera, mi se brinemo i da Vaš računar, laptop, tablet ili bilo koji drugi “pametni” uređaj ima odgovarajuću softversku podršku.

 

Usluge koje pružamo u servisu:

 

 

Jakov Sistem D.O.O. ima ugovor sa svim većim uvoznicima IT opreme u Srbiji, a preko njih i dobar odnos sa velikim svetskim brendovima kao što je Asus, Acer, Dell, HP, MSI, Lenovo, Toshiba, i sa mnogim drugima, pa će svaki servis vašeg brendiranog proizvoda biti urađen profesionalno, veoma brzo i sa garancijom.

Za sve informacije obratite nam se na email: servis@jakovsistem.com ili na broj telefona: 018 41 55 223 svakog radnog dana od 09h do 17h i subotom od 10h do 14:30h.

*Napomena: Svi pozivi koju budu primljeni do 14 časova, biće realizovani istog dana. Pozivi posle 14 časova se realizuju narednog dana.

POPULARNE USLUGE

ps4-banner-jakov-sistem