Koji Dell laptop kupiti? Ostavite komentar

Ukoliko ste se odlučili za Dell laptop, ali niste sigurni koji je model najbolji za vas na pravom ste mestu, tim pre što se svi Dell laptopovi iz naše ponude nalaze na akciji od 15%. Pre kupovine bilo kog parčeta tehnike potrebno je, najpre, odrediti njegovu namenu. Zato ćemo za vas izdvojiti, po našem uverenju, najbolje modele Dell laptopova s obzirom na to da li vam je potreban za biznis, gejming ili svakodnevnu upotrebu.

Biznis varijanta

Dell XPS 13

Kad je u pitanju odnos kvaliteta i cene XPS 13 je najbolje što Dell ima da ponudi. Slobodno možemo reći da je XPS 13 serijom Dell nadmašio svoje konkurente. Ovi laptopovi dolaze sa i7 procesorom, do 16gb RAM memorije, 1TB SSD hard diskom, 4K OLED ekranom i moćnom GeForce GTX 1650 4GB GDDR5 grafičkom karticom.

Gejming mašina

Dell G7 17 (7790)

Ukoliko ste novi u gejmingu ili ste ispod budžeta za Alienware, Dell G7 17 (7790) je odličan izbor budući da objedinjuje u sebi osobine ulazne G3 serije i dosta skuplje premijum Alienware serije. Svojim 17” IPS ekranom, i7 procesorom i NVIDIA GeForce RTX 2070 8GB grafičkom karticom omogućiće vam igranje najnovinijih video igrica u FullHD rezoluciji.

Laptop za svaku priliku

Dell Inspiron 15 (3582)

Ovo je dobro izrađen laptop sa dugim radnim vekom baterije. Dell Inspiron 15 (3582) je jedan od najpupularnijih modela na tržištu zato što je pristupačan, otmenog dizajna, lagan i izuzetno pouzdan. Dolazi sa Intel procesorom, 4GB RAM memorije i do 1TB hard diskom. Ovim performansama zadovoljiće potrebe svakog korisnika za surfovanje internetom, gledanje filmova, preuzimanje i deljenje sadržaja, ali i obavljanje svih kancelarijskih poslova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *