RING Električni Trotineti Ostavite komentar

RING SPORT je osnovan 1995. godine i u narednim dekadama je postao jedan od prvih i ujedno najvećih uvoznika fitnes opreme i mašina za kućno vežbanje. RING SPORT od 2016. godine radi na projektu električnih trotineta i bicikala. Na njihovom dizajnu sarađuju diplomirani tehnolozi i sportisti u isto vreme. Rezultat toga je da se RING E-vozila sve više koriste na ulicama. Sva njihova E-vozila poseduju potrebne sertifikate, koji su garancija kvaliteta.

Za kupovinu RING Električnih trotineta preko našeg online shop-a obezbedili smo promo cene i sjajne poklone kao što su: kacige, torbice, retrovizori i pumpe za naduvavanje guma.

 

RING RX 1 Električni trotinet

 

Dizajn: moderan prepoznatljiv, svedenih linija. Vrlo jednostavan za korišćenje. Boja je elegantna crna. Ima plave detalje koji su vidljivi u mraku a i doprinose kompletnom dizajnu.
Konstrukcija: trotinet je izrađen od specijalnog aluminijuma Aero space-grade, koji se koristi u avio industriji. Otporan na koroziju, prašinu, blato i kvašenje.
Motor: je snage 300 W, što omogućava bolje perfomanse za teže korisnike, kao i bolju vožnju pri usponu (do 15%).
Kompjuter: moderan dizajn. Pokazuje nivo preostale snage baterije sa 4 led svetla. Prikazuje trenutnu brzinu kojom vozite. Jednim dugmetom kontrolišete paljenje svetla, podešavanja na safe “mode” kao i on/off opcija.

Baterija: Ovakav motor uz bateriju kapaciteta 18.650 mAH,36V/ 4,4Ah garantuje vožnju i do 15 km sa jednim punjenjem. Na kompjuteru se lako pritiskom moze birati “mode” za ustedu baterije.
Kočnica: dupli kočioni sistem. Prednji točak ima E-ABS anti lock system, a na zadnjem točku se nalaze mehančiki diskovi za kočenje kao na motoru.
SOFT Start Up: Vrlo bitna funkcija, kojom se prilkom davanja startnog gasa (pokretanja), trotinet postepeno ubrzava, dakle ne naglo! Ovo je urađeno prvenstveno zbog SIGURNOSNIH razloga a zatim zbog čuvanja i bolje zaštite baterije i elektronike.
APP Mini Robot: Koristi najrasprostranjeniju aplikaciju za kontrolu perfomansi vašeg električnog trotineta.

 

RING RX 2 Black Električni trotinet

 

Dizajn: moderan prepoznatljiv, svedenih linija. Vrlo jednostavan za korišćenje. Boja je elegantna crna. Ima crvene detalje koji su vidljivi u mraku a i doprinose kompletnom dizajnu.
Konstrukcija: trotinet je izrađen od specijalnog aluminijuma Aero space-grade, koji se koristi u avio industriji. Otporan na koroziju, prašinu, blato i kvašenje.
Motor je snage 300 W, što omogućava bolje perfomanse za teže korisnike, kao i bolju vožnja pri usponu (do 15%).
Kompjuter: moderan dizajn. Pokazuje nivo preostale snage baterije sa 4 led svetla. Prikazuje trenutnu brzinu kojom vozite. Jednim dugmetom kontrolišete paljenje svetla, podešavanja na safe “mode” kao i on/off opcija.

 

Baterija: Ovakav motor uz bateriju kapaciteta 18.650 mAH,36V/ 6,6Ah garantuje vožnju i do 20 km sa jednim punjenjem. Na kompjuteru se lako pritiskom mozž birati “mode” za uštedu baterije.
Kočnica: dupli kočioni sistem. Prednji točak ima E-ABS anti lock system, a na zadnjem točku se nalaze mehančiki diskovi za kočenje kao na motoru.
SOFT Start Up: vrlo bitna funkcija, kojom se prilkom davanja startnog gasa (pokretanja), trotinet postepeno ubrzava, dakle ne naglo! Ovo je urađeno prvenstveno zbog SIGURNOSNIH razloga a zatim zbog čuvanja i bolje zaštite baterije i elektronike.
APP Mini Robot Koristi najrasprostranjeniju aplikaciju za kontrolu perfomansi vašeg električnog trotineta.

 

RING RX 8 Silver Električni trotinet

 

Baterija je izmenjiva i vrlo lako se menja kao baterija na fotoaparatu. Može se poneti rezervna i vrlo brzo zameniti. Baterija se nalazi u vratu trotineta.
3 moda vožnje.
Max brzina 30 km/h
Trostruki 
kočioni sistem.
Sistem kineticke energije. Trotinet konveruje kineticku energiju u elektricnu i tako prduzava zivotni vek baterije

 

Dizajn: moderan, zaštićen, svedenih linija. Vrlo jednostavan za korišćenje. Boja je elegantna crna. Ima crvene detalje koji su vidljivi u mraku a i doprinose kompletnom dizajnu.
Motor: je snage 350 W, što omogućava bolje perfomanse za teže korisnike, kao i bolja vožnja pri usponu (do 15%).
Kompjuter: moderan dizajn. Pokazuje nivo preostale snage baterije, brzinu kojom vozite… Jednim dugmetom kontrolišete paljenje svetla, podešavanja na safe “mode” kao i on/off opcija.
Konstrukcija: trotinet je izrađen od specijalnog aluminijuma Aero space-grade ,koji se koristi u avio industriji. Otporan na koroziju, prašinu, blato i kvašenje.
Sklopiv. Možete ga poneti u gradskom prevozu, preko stepenica Ili u gepeku automobila. Idealan za putovanja kada želite da obilazite velike gradove.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *