Branislav Nušić - Komplet od 10 knjiga

Branislav Nušić - Komplet od 10 knjiga
Branislav Nušić - Komplet od 10 knjiga
Branislav Nušić - Komplet od 10 knjiga
ePopusti Jakov Sistem
Čekovi Kredit Online
MP cena Važi za odloženo plaćenje čekovima, platnim karticama ili preko kredita. Za gotovinsko plaćanje smo Vam obezbedili popust - WEB cena.
mp cena: 9.890  dinara
WEB cena Važi za gotovinsko plaćanje u dinarima. Cena nije važeća za plaćenje čekovima, platnim karticama ili preko kredita. Za ostale vidove plaćanja smo Vam obezbedili razne druge olakšice.
WEB cena:  
7.990
 dinara
RSD
U cenu je uračunat PDV.
Šifra proizvoda: KNJ0007A00000
Naručite sada i uštedite 1900 dinara!


DODATNE INFORMACIJE

Branislav Nušić je bio srpski književnik, komediograf, pisac romana, drama, priča i eseja, začetnik retorike u Srbiji i istaknuti fotograf amater. Najznačajniji deo njegovog stvaralaštva su komedije, od kojih su najpoznatije: Gospođa ministarka, Narodni poslanik, Sumnjivo lice, Ožalošćena porodica i Pokojnik. Osim što je pisao za pozorište, radio je kao dramaturg ili upravnik u pozorištima u Beogradu, Novom Sadu, Skoplju i Sarajevu. Bio je izabran za predsednika Udruženja jugoslovenskih dramskih autora i člana Srpske kraljevske akademije. Nušićeva dela su od 1950. do danas adaptirana u pedesetak bioskopskih i televizijskih filmova. Komplet sadrži sledeća dela: ’Autobiografija’, ’Put oko Sveta’, ’Gospodja Ministarka’, ’Pučina’, ’Tako je moralo biti’, ’Kneginja od Tribala’, ’Knez od Semberije’, ’Devetsto petnaesta’, ’Običan čovek’ , ’Svet’, ’Beograd nekad i sad’ , ’Hajduci’, ’Narodni poslanik’ , ’Sumnjivo lice’, ’Protekcija’ , ’Opštinsko dete’, ’Listići’ , ’Mister dolar’, ’Pokojnik’ , ’Vlast’, ’Male scene’ , ’Ožalošćena porodica’, ’Opasna igra’ , ’Dr’, ’Pripovetke’.

Vrste knjiga
Knjige za odrasle
Izdavač
Poseidon
NAPOMENA
Sve slike, tehnički podaci i cene na našem sajtu su informativnog karaktera. JakovSistem zadržava pravo izmene sadržaja ovog sajta ili ponudu proizvoda i cena navedenih na sajtu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. Ukoliko imate neke nedoumice obratite nam se telefonom ili na mail pre slanja poružbine.

Svi proizvodi prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete u svakom trenutku proveriti pozivanjem našeg CALL centra na brojeve telefona 011-6305033, 018-4155222, 066-8220220

Dodaj pitanje ili komentar


Sigurnosni kod
Osveži

5za5

Besplatna isporuka
Terent toneri
Baterije za laptopove - Jakov Sistem
Ovlasceni Dell prodavac - Jakov Sistem

Korpa prazna!

3% popust
laptopovi