Moja prva biblioteka - Komplet od 10 knjiga

Moja prva biblioteka - Komplet od 10 knjiga
Moja prva biblioteka - Komplet od 10 knjiga
Moja prva biblioteka - Komplet od 10 knjiga
ePopusti Jakov Sistem
Čekovi Kredit Online
MP cena Važi za odloženo plaćenje čekovima, platnim karticama ili preko kredita. Za gotovinsko plaćanje smo Vam obezbedili popust - WEB cena.
mp cena: 7.090  dinara
WEB cena Važi za gotovinsko plaćanje u dinarima. Cena nije važeća za plaćenje čekovima, platnim karticama ili preko kredita. Za ostale vidove plaćanja smo Vam obezbedili razne druge olakšice.
WEB cena:  
5.990
 dinara
RSD
U cenu je uračunat PDV.
Šifra proizvoda: KNJ0003A00000
Naručite sada i uštedite 1100 dinara!


DODATNE INFORMACIJE

Komplet od 10 odabranih dečijih klasika za sve mlađe ljubitelje knjiga I onih koji žele da to postanu. Vaša deca će među junacima ovih knjiga pronaći nesvakidašnje prijatelje I nositi ih u svom srcu zauvek.

Komplet sadrži 10 knjiga: Tom Sojer, Poslednji Mohikanac, Zlatan ključić, Mali Princ, Guliverova Putovanja, Robinzon Kruso, Hajduci, Taras Buljba, Čiča Tomina Koliba, Pop Ćira I Pop Spira.

Vrste knjiga
Knjige za decu
Izdavač
Poseidon
NAPOMENA
Sve slike, tehnički podaci i cene na našem sajtu su informativnog karaktera. JakovSistem zadržava pravo izmene sadržaja ovog sajta ili ponudu proizvoda i cena navedenih na sajtu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. Ukoliko imate neke nedoumice obratite nam se telefonom ili na mail pre slanja poružbine.

Svi proizvodi prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete u svakom trenutku proveriti pozivanjem našeg CALL centra na brojeve telefona 011-6305033, 018-4155222, 066-8220220

Dodaj pitanje ili komentar


Sigurnosni kod
Osveži

5za5

Besplatna isporuka
Terent toneri
Baterije za laptopove - Jakov Sistem
Ovlasceni Dell prodavac - Jakov Sistem

Korpa prazna!

3% popust
laptopovi