iPost - online servis za evidenciju distribuirane pošte i ažuriranje vraćenih pošiljaka

i post vest

Da li gubite mnogo vremena da pronađete dokaz o slanju ili prijemu određene pošiljke?

Kako da u svakom trenutku znate kada i od koga ste primili pošiljke, bilo da su u pitanju dokumenta, pisma, paketi ili nešto drugo?

Kako da znate kome, gde, kako i kada ste šta poslali? I kako da taj dokument, pismo ili paket, brzo i lako nađete kasnije kada Vam zatreba?

Nemate informacije da li je pošiljka stigla na pravo mesto ili je vraćena i zašto?

Kako da smanjite troškove zbog vraćanja pošiljaka sa nepotpunom ili netačnom adresom, ili nedostupnosti primaoca iz nekog drugog razloga?

Da li se mučite da saznate sadržaj poslatog i primljenod dokumenta?

Trebaju Vam detaljni statistički i grafički izveštaji koji će biti definisani parametrima koje sami odredite i kasnije ih upotrebite u analizi troškova poslovanja i donošenju poslovnih odluka?

R E Š E N J E J E

iPost - Servis za evidenciju i ažuriranje pošiljaka

 • Delovodna knjiga
 • Externe pošiljke
 • Interne pošiljke
 • Statistički izveštaji
 • Export podataka
 • Ažuriranje pošiljaka

 

 

IP Centrale

No Title

Jakov IP telefonske centrale

Yeastar lična karta

IP Telefonske centrale su jedna od najmodernijih rešenja za sva preduzeća. Uz pomoć najmodernijih tehnologija unapredite vaše poslovanje i podignite efikasnost rada na najviši nivo. MyPBX Pro je samostalan nadogradiv hibridni IP PBX specijalno dizajniran za mala i kućna preduzeća sa do 100 korisnika što nudi fleksibilnost i integraciju ISDN, PSTN linija, i VoIP/GSM/UMTS linija. Na ovaj način troškovi komunikacije preduzeća su znatno umanjeni korišćenjem najnovijih VoIP tehnologija dok je tradicionalna pouzdanost zagarantovana. Rešenja kompanije Yeastar imaju najpouzdanije platforme za IP telefoniju.

 Picture 1 2

Zašto IP telefonska centrala?

Spisak razloga je zaista veliki. Ako biste hteli da imate sve benefite savremenog društva, onda je ovakva promena u vašem poslovanju neophodna. U vremenu kada se ceni svaka sekunda, svaki megabajt i svaki kvalitet, nema mesta greškama i propustima. MyPBX je standardni samostalni hibridni PBX za mala preduzeća i udaljene filijale velikih kompanija. Kombinacijom raznih pogodnosti, ove centrale će vam pružiti sve benefite savremenog društva. Imaćete na raspolaganju pregršt korisnih funkcija koje će vam stakodnevno pomagati da vaše poslovanje bude još uspešnije. Prednosti listinga razgovora razvrstanih po željenim kategorijama je zaista velika. Govorni automat koji ima potpunu automatizovanu centralu za pomoć korisnicima je zaista od pomoći kod prebukiranih linija, ali i za rasterećivanje operatera. Pored toga, imate mogućnost odabira brojeva koje ćete staviti na Black listu, kao nepoželjne. Nažalost u svakom poslovanju ima nepoželjnih poziva kojih se treba rešiti na što bolji i brži način. Cela lista opcije poziva vam stoji na raspolaganju. Tu je: Callback, CDR (Call Detail Records), Call Forward, Call Parking, Call Recording, Call Pickup, Call Routing, Call Transfer, Call Waiting, Caller ID, Conference Call kao i mnoge druge. Pored toga, imate mogućnost DND opcije ili Do Not Disturb (ne ometaj). Ovo je svakako odlična stvar kod hitnih sastanaka gde se klijentima koji pozivaju jasno daje do znanja da se trenutno ne može odgovoriti na pozov.

Dalje, veoma bitna karakteristika je ta da naše centrale imaju multilanguage, pa možete podesiti željeni jezik kod govornih centrala, a kod opcije za čekanje na javljanje operatera, imate mogućnost postavljanja melodije. Veoma je važno to što je za snimanje razgovora, koji bi možda ugrozili integritet poslovanja, potreban pritisak na samo jedan taster. Mogućnosti su zaista impresivne, a kako bi vaše poslovanje bilo osigurani, tu je odličan firewall koji garantuje da će svi podaci koji su na liniji ove centrale, ostati dostupni samo vama. PIN user garantuje da će internoj mreži centrali moći da pristupi samo onaj koji se identifikuje odgovarajućim brojem. Ove centrale takođe pružaju mogućnost pristupa preko web-a.

Ukratko:

MyPBX je telefonska centrala koja povezuje lokale međusobno kao i na javnu telefonsku mrežu. Komunikacija u firmi između lokala je besplatna. U istu kategoriju spadaju i VoIP usluge koje koriste Voice Internet Protocol za transfer glasa.


slider46


Zašto baš ova digitalna centrala? 

Kod starih centrala, dešava se da telefoni ne zazvone kod poziva, ili jednostavno zazvone kada nema poziva.
To je zbog zastarelosti opreme i nekompatibilnosti moderne infrastrukture sa starim centralama. Takođe stare centrale nemaju mogućnost promene statusa operatera na “zauzet”, kao ni pregleda liste poziva. Ovo su samo jedni od mnogobrojnih benefita koje pruža naša IP centrala. Ne treba pominjati da ove centrale imaju odličan kvalitet zvuka što će doprineti uspešnosti vašeg poslovanja.

 

Opis nekih od mnogobrojnih prednosti naše centrale

 

Lista poziva

 

Opcija Lista poziva vam omogućava da u svakom trenutku pratite listu pozivanih brojeva, vreme trajanja razgovora vaših zaposlenih, imate mogućnost da definišete listing poziva, sve to bez nepotrebnih naknada, uvek sa najnovijim podacima.

 

Govorni automati IVR

 

Naše centrale imaju moderne govorne automate koji odlično menjaju operatere i poniđenim opcijama koje se biraju pritiskom određenih tastera na telefonu, dobijate željenu informaciju. Sve to potpuno automatski.

 

Preusmeravanje poziva

Svima vama se desilo da očekujete neki važan poziv posle radnog vremena. Opcija za preusmeravanje poziva dobro će vam doći.

 

Poziv na čekanju

Ovo je veoma dobra karakteristika naših centrala koja će omogućiti višestruki poziv u istom trenutku.

 

Snimanje poziva

 

Možete snimati pozive u digitalnom formatu, tako da će svi pozivi koje primi govorni automat biti snimljeni.

 

Voicemail(4000 minutes)

 

Ako niste na poslu, a primite važan poziv, ne brinite. Voicemail naše centrale je tu da snimi sve bitne podatke koje vam trebaju za poslovanje.

 

Naše centrale su veoma jednostavne za upotrebu. Jednostavne su za razvoj i upravljanje preko web baziranog interfejsa. Robusne sve-u-jednom funkcije pružaju kompanijsku klasu komunikacijskih funkcija malim i srednjim preduzećima.

Modularna tehnologija ima prilagodljivu kombinaciju FXO, FXS, BRI, GSM, i UMTS modula.

Izaberite svoj IP telefon. Savršena interoperabilnost sa svim aktuelnim IP telefonima.

 

·        Govori vašim jezikom(uskoro) Višejezični web GUI i glasovno navođenje.

·       Nema dodatnih troškova licenciranja. Skalabilan sa “priključi i koristi“ jednostavnošću bez licenciranja.

·       Poboljšana sigurnost Osigurava Vašu komunikaciju od napada i zloupotreba pomoću firewall-a.

·       Ušteda energije Niska potrošnja struje za vašu “zelenu“ kancelariju.

 

 

VoIP tehnologija omogućava obavljanje telefonskih poziva upotrebom Interneta, umesto regularne, analogne telefonske linije. Neki VoIP servisi omogućavaju pozivanje samo korisnika istih servisa, dok drugi, napredniji, omogućavaju i pozivanje svih lokalnih, međunarodnih ili mobilnih telefonskih brojeva. Isto tako, dok neki servisi rade samo preko računara ili specijalnih VoIP telefona, postoje servisi sa kojima mogu da se koriste i klasični telefoni preko specijalnog adaptera. Princip rada tehnologije je relativno jednostavan: audio informacija se razbija u IP paketiće i usmerava preko Interneta ili privatne mreže, da bi se na prijemnom kraju ponovo dešifrovala u audio signal. Upotreba je izuzetno jednostavna, naročito ako se koriste usluge kompanije Skype, a pozivi su šifrovani "sa- kraja-na-kraj", kako bi se sačuvala privatnost razgovora.

 

Pored ovih prednosti, ove centrale imaju još dosta drugih benefita

Osnovne funkcije

·         Automated Attendant (IVR)

·         Attend Transfer

·         Blind Transfer

·         Blacklist

·         Call Back

·         Call Detail Records (CDR)

·         Call Forward

·         Call Parking

·         Call Pickup

·         Call Routing

·         Call Waiting

·         Caller ID

·         Conference

·         Do Not Disturb (DND)

·         Follow me

·         Intercom/Zone Intercom

·         Music on Hold

·         Music on Transfer

·         Queue

·         Ring Group

·         Skype Integration (Skype

·         Connect)

·         Speed Dial

·         Voicemail(4000 minutes)

·         Voicemail to email

 

Napredne funkcije

·         Direct Inward System

Access (DISA)

·         Distinctive Ringtone

·         Dial by Name

·         Mobility Extension

·         One touch recording

·         Phone Provisioning za Cisco,

Yealink, Snom, Aastra, Polycom

IP telefone

·         Qos(kvalitet glasa)

·         Route by Caller ID

·         Spy functions (Normal Spy,

Whisper Spy, Barge Spy)

·         Static Route

 

SMS funkcije

·         E-mail to SMS

·         SMS to Email

·

 

Bezbednost pre svega. Naše centrale su veoma bezbedne i poseduju odlične sisteme zaštite privatnosti.

 

Bezbednost

·         Firewall

·         SIP TLS transport

·         SRTP (RTP encryption)

 

Pored toga, ove centrale imaju mogućnost slanja i primanja fakseva.

Faksevi

·         Faxes to e-mail

·         Incoming faxes detected

·         T30, T38 faxes

 

Ima veliki izbor jezika.

Više jezika

·       Govorne poruke sistema:

American English, Australian, English, Chinese, Dutch, French, Canadian French, German, Greek, Hungarian, Italian, Polish, Portugese, Brazilian Portugese, Russian, Spanish, Mexican Spanish, Turkish, Thai, Korean, Persian, Serbian(soon)

·       Web GUI: English, Chinese

Simplified, Portugese, Spanish, Russian, Hebrew, Turkish, French, Italian, Polish, Romanian, Thai, Korean, German, Dutch, Serbian(soon)

 

Hardverski interfejs

·         1 LAN port

·         1 WAN port

·         Do 16 FXO porta (O2 moduli)

·         Do 16 FXS porta (S2 moduli)

·         Do 8 BRI porta (B2 moduli)

·         Do 8 GSM porta (GSM moduli)

·         Do 8 UMTS porta (UMTS moduli)

·         LED: Crvena za FXO/GSM/UMTS,

Zelena za FXS, Narandžasta za

BRI

Kapacitet sistema

·         100 IP korisnika

·         22 istovremena poziva

·         512 MB Fleš memorije

·         128 MB RAM memorije

·         Protokol: SIP (RFC3261),

IAX2

·         Transport: UDP, TCP, TLS, SRTP

·         DTMF: RFC2833, SIP INFO,

In-band

·         Kodek: G.711 (a-law, u-law),

G.722, G.726, G.729 A, GSM,

Speex, ADPCM, H261, H263,

H263p, H264, MPEG4

 

Internet

·     DHCP server

·     DDNS

·     1 LAN port (10/100Mbps):

Static IP, DHCP client

·     1 WAN port (10/100Mbps):

Static IP, DHCP client, PPPOE

·     VLAN: VLAN over LAN, VLAN

over WAN

·      Open VPN client

 

ip-centrale-banner

 


IP Telefoni

Šta je to IP telefonija, šta je to IP telefon?

ip-telefonija-front1

IP iz naziva se odnosi na Internet Protokol što nam jasno govori da se radi o telefoniji koja umesto standardne infrastrukture Telekoma, koristi internet za prenos glasa. Jedino što je potrebno jeste da priključite vaš IP telefon u najbližu LAN mrežu. Ovo je veoma dobra stvar iz više razloga, ali najznačajniji je smanjenje troškova. Troškovi se smanjuju zato što za razgovor više ne koristite infrastrukturu fiksne telefonije, već postojeću internet vezu. To znači da možete imati telefon tamo gde nema infrastrukture fiksne telefonije. Vaš IP telefon zadržava svoj broj gde god ga povezali. Nebitno da li je to LAN u vašoj kancelariji, kući, vikendici ili na nekom egzotičnom ostrvu.

Šema veze IP telefona sa internetom pokazuje koliko je to sve jednostavno i praktično.

 ip-telefonija

Prednosti IP telefonije su brojne. Ako tome dodamo i siguran poslovni uspeh i proširenje poslovnih mogućnosti, onda jasno vidimo da je IP telefonija višestruko praktična.

To posebno važi za veoma zauzete poslovne ljude koji su često na službenom putu. Poznato je koliko su skupi telefonski razgovori, pogotovu sa klijetima koji su u romingu. Nismo napomenuli skuplje tarifiranje impulsa pravnim licima. Tada se postavlja pitanje isplativosti poslovanja i saradnje sa udaljenim klijentima. Neretko naše firme sarađuju sa kolegama sa drugih kontinenata, pa se cena takvih razgovora posebno tarifira. Jasno je da postoji e-mail, ali nismo uvek u mogućnosti da čitamo i pišemo. Živa reč je ipak najbolja.

Ako imate velike račune za telefon, a stalno ste u potrebi da obavljate telefonske razgovore, onda je IP telefon prava stvar za vas. Možete nas konstaktirati na naše brojeve telefona ili mejlom za sva pitanja u vezi ovih telefona.

Proširite poslovanje sa našim IP telefonima.

ip-telefoni-banner

 
Interaktivne Table Paketi

SMART interactive whiteboard Model 480.

Dimenzije su joj 160.5 cm širina x 127.2 cm visina x 12.8 cm debljina. To su dimenzije gabarita table, a koristan prostor za sliku je 156.5 cm dužina i 117.3 cm visina. Dijagonala je 196.6 cm ili 77“. Težina joj je 23.2 kg. Standardni dodaci koji idu uz tablu su SMART product drivers i SMART notebook program za učenje i instalacioni CD. Programi podržavaju ažuriranje sa www.smarttech.com/software

Poseduje drajversku podršku za Windows i Linux platforme. Poseduje sertifikate CB, CE, CSA (U.S./Canada), FCC and VCCI. Od prateće opreme koja ide uz tablu je kabl dužine 3m i olovka za rad na tabli. Površina table je od kvalitetnog materijala koji je otporan na grebanje i odličan za projektovanje, kao i za suvo brisanje markera.

SMART Board 480 donosi impresivan uvod u digitalno učenje. Pošto je osetljiva na dodir, ova tabla je veoma korisna za učenike i sudente, ali i za poslovne prezentacije i „live“ predavanje. Kako 480 je deo sveobuhvatnog rešenja za digitalno učenje, ona uključuje i softversku podršku da bi bila još korisnija i pristupačnija kako profesorima i predavačima, tako i slušaocima. POmoću novog Notebook 11 softvera, mogu raditi dva korisnika u isto vreme na tabli.

Predavači mogu kontrolisati aplikacije preko table, koristiti digitalno mastilo ali kasnije i sačuvati celi prikaz sa table. To pomaže prilikom ponovljenih predavanja, posebno u školama kada se svakog dana u svim razredima ponavalja jedna ista lekcija ili prilikom obnavljanja gradiva.

Pomoću ove table, predavači su sve vreme u vezi sa internetom i na taj način su korak bliže potrebnim informacijama. Zarad uspešnosti predavanja, može se puštati i neka multimedija kako bi se čas oplemenio i pojednostavilo predavanje.

PAKET I

SMART Board 480 dolazi sa projektorom NEC NP-VE281X koji projektuje sliku sa računara na tablu. Dizajniran je tako da je prilično kompaktan i jednostavan za rukovanje. Rezolucija je 1024x768 sa nominalnim osvetljenjem od 2800 lumena, kontrast je 3.000:1. Projektor je 3D ready i podržava rezoluciju 1600x1200. Radni vek lampe je do 6000 sati kada se projektuje u ECO modu. Dolazi sa plafonskim nosačem i VGA kablom od 10m što je sasvim dovoljno za sve tipove montiranja.

Smarttech-SMART-SB480-projektor-NEC-VE281X-recenzija-1

PAKET II

U zavisnosti od potreba, SMART Board 480 može ići i sa drugom projektorom, Panasonic PT CX300. Njegove performanse kao i prateća oprema se razlikuju od NEC projektora, pa tako ovaj ima oko 3100 lumena osvetljenje, ali na nešto kraćim šivotnim vekom lampe. Međutim, sa pravilnom upotrebom, to i nije neki relevantan podatak jer kvalitetne lampe mogu uz pravilno rukovanje trajati i duže od propisanog optimuma. Uz ovaj projektor dolazi zidni nisač sa takođe 10 metra VGA kabla. Možda najveća razlika je u tome što Panasonic ima kontrast 8.000:1.

Smarttech-SMART-SB480-77-Dual-touch-projektor-Panasonic-PT-CX300-recenzija-2

SMART Board 680

PAKET III

Obzirom na to da su nam potrebe različite, u ponudi imamo i drugi model table, u zavisnosti od potreba klijenata. Ovde vam predstavljamo SMART Board 680 koji je 77“, ali sa znatno boljim performansama. U samom startu se vidi da se na ovoj tabli poradilo i na dizajnu. Dosta je izdržljivija i jača od prethodne, tako da je sada i otporna na udarce. Softverski je bolje rešena tako da pruža više mogućnosti. Na tabli postoji i slot za proširenje gde možete dodati drugi SMART uređaj i na taj način nadograditi hardver gde god da se nalazite. Ostale benefite poput multitač opcije, interneta i drugih povoljnosti su standardni. Ova tabla dolazi sa NEC NP-VE281X projektorom

NEC NP-VE281X je dizajniran tako da je prilično kompaktan i jednostavan za rukovanje. Rezolucija je 1024x768 sa nominalnim osvetljenjem od 2800 lumena, kontrast je 3.000:1. Projektor je 3D ready i podržava rezoluciju 1600x1200. Radni vek lampe je do 6000 sati kada se projektuje u ECO modu. Dolazi sa plafonskim nosačem i VGA kablom od 10m što je sasvim dovoljno za sve tipove montiranja

Smarttech-SMART-SB680-77-projektor-NEC-VE281X-recenzija-3

PAKET IV

Obzirom na to da su nam potrebe različite, u ponudi imamo i drugi model table, u zavisnosti od potreba klijenata. Ovde vam predstavljamo SMART Board 680 koji je 77“, ali sa znatno boljim performansama. U samom startu se vidi da se na ovoj tabli poradilo i na dizajnu. Dosta je izdržljivija i jača od prethodne, tako da je sada i otporna na udarce. Softverski je bolje rešena tako da pruža više mogućnosti. Na tabli postoji i slot za proširenje gde možete dodati drugi SMART uređaj i na taj način nadograditi hardver gde god da se nalazite. Ostale benefite poput multitač opcije, interneta i drugih povoljnosti su standardni. Ova tabla dolazi sa Panasonic PT CX300 projektorom

Panasonic PT CX300 ima oko 3100 lumena osvetljenj i oko 4.000 sati rada lampe. Međutim, sa pravilnom upotrebom, to i nije neki relevantan podatak jer kvalitetne lampe mogu uz pravilno rukovanje trajati i duže od propisanog optimuma. Uz ovaj projektor dolazi zidni nisač sa takođe 10 metra VGA kabla. Možda najveća razlika je u tome što Panasonic ima kontrast 8.000:1

Smarttech-SMART-SB680-77-projektor-Panasonic-PT-CX300-recenzija-4

 

Interaktivne Table

Činjenica je da IT sektor sve više ulazi u sve pore društva. Zbog toga, navike prosečnog čoveka se moraju menjati iz korena ili se on neće uklopiti u društvo. Mi smo naša znanja stekli na zelenoj podlozi. Kreda je bila jedino sredstvo materijalizacije znanja i prezentovanja gradiva. Niko od nas nije ni sanjao da će doći vreme bez redara i brisanja table pre časa. Za to su krive Interaktivne table. Nama zelena tabla nekako priliči enterijeru učionice. To je valjda zato što smo tokom našeg obrazovanja gledali u njih. Ja kao profesor sam u prvi mah bio iznenađen belom tablom za flomastere kada sam počeo da radim, a kako bih se tek osećao da me je sačekala interaktivna tabla... Činjenica je da bih se verovatno brzo navikao, jer se ljudi uvek lako navikavaju na bolje. Kredom se može dosta uraditi, a prstom?

smart board-300x225

Prva interaktivna tabla na svetu je napravljena 1991. godine i od tad se nije prestalo sa unapređivanjem. Inače, interaktivna tabla ili (Interactive whiteboard IWB) je čvrsta tabla koja se obično montira na zid na koju se projektorom prebacuje slika sa računara i onda kontroliše olovkom, prstom, šakom, sa više prstiju od jednom ili samo pokretom ruke pored table.

 
Zamislite da možete samo jednim klikom da menjate boje pisanja (crtanja) po njoj.
Zamislite da vam više nisu potrebni lenjiri i šestari, jer softver table sam prepoznaje geometrijske figure i ispravlja ih u precizna geometrijska tela. Moja supruga je profesor astrofizike i znam koje ona probleme ima da đacima objasni neke osnovne fizičke procese. Nažalost kreda to ne može predstaviti, ali na interaktivnoj tabli imate mogućnost da kao poput igrice pustite aplikacije koje će uz pokretanje prsta po njoj pomerati objekte ili ih rotirati poštujući zakone centrifugalne i centripetalne sile. Kako bi bilo kada bi na času biologije nastavnik mogao da pokaže ubrzani video rasta biljke ili trenutak kada iz lutke izlazi leptir.
 
 
Na geografiji, kako se kreću kontinenti i kako je izgledala Pangea. Koja nota kako zvuči na muzičkom? Obično nam je za to trebao i neki muzički instrument pored table. Kako se kreću planete u Sunčevom sistemu? Teško se to može opisati kredom i rukama, nekom ko nikad nije imao dodirnih tačaka sa astronomijom. Na taj način se umnogome smanjuje vreme objašnjavanja određenog pojma i povećava produktinost časa. 45 minuta je postalo malo vremena da se izloži svo predviđeno gradivo nekog predmeta. Pitanja učenika su postala sve zahtevnija, a i savremen čovek je došao do mnogih odgovora na razne probleme, tako da prosečan predavač ne može biti u toku sa svim dešavanjima u svetu.
 
Međutim, interaktivna tabla ima rešenje i za te probleme. Obzirom na to da je povezana na internet, moguće je odmah uputiti određeni upit ka nekom relevantnom izvoru ili pustiti video sa Youtube sajta. Jasno je da se na sve mislilo, pa i to da se sav prezentovan materijal čuva kako bi se u bilo kom trenutku mogao pozvati ponovo.
 
cmsImage

Mnoge osnovne škole u Srbiji su sa zelene prešle na Interaktivne table i zabeležile odlične rezultate. Činjenica je da su one nepoznanica za sve one koji se nisu sa njima susreli, ali isto tako je činjenica da svako ko iole ima istrživačkog duha u sebi i želju da radi na samodogradnji, će brzo sa interaktivnom tablom preći na „ti“. Neretko se dešava da profesori i predavači, kako bi stariji rekli „podetinje“ i po nekad izgube osećaj za vreme pored ove table. To je zato što nema više suvišnih gestikulacija rukama i redundansne priče. Nisam pomenuo možda isto bitan detalj. Napisani detalji na tabli se mogu seliti po potrebi od jednog na drugi kraj table. Jednostavno, nema šta nećete moći na ovakvom savremenom prezenteru.

Jedino što vam treba i što vam ova tabla ne može dati je znanje i iskustvo u predavanju. Za sve ostalo je ona tu da poboljša kvalitet i poveća produktivnost predavanja.

Imamo tu čast da vam predstavimo jedno od najnovijih naučnih dostignuća IT tehnike. Jakov Sistem DOO pored toga što vrši prodaju, vrši i ugradnju tabli sa svim potrebnim povezivanjima i stavljem u rad.

interaktivne-table-svi-paketi

Za bliže informacije o ceni ugradnje, možete postaviti pitanje na željenom proizvodu u odeljku „Pitanja i odgovori“ i odgovor ćete dobiti u najkraćem vrmenskom roku ili pozivom na telefon 018295222. 

 

 
Jakov iPlus Print

Jakov iPlus Print

Jakov iPlus Print predstavlja novi koncept prodaje štampača i multifunkcijskih uređaja namenjen naprednim korisnicima koji su već upoznati sa svojim potrebama vezanim za funkcionalnost uređaja i prosečnim obimom posla (urađenih otisaka). Na osnovu ova dva parametra korisnik bira odgovarajući paket i koristi sve benefite koje mu pruža. Misija i cilj ovog projekta je da korisniku maksimalno olakša nabavku uređaja, smanji nepoznanice i potencijalne nelagodnosti.

Zašto Jakov iPlus Print

 • Povoljna nabavna cena - korisnik odmah postaje vlasnik uređaja uz izuzetno povoljne finansijske uslove.
 • Povoljna cena otiska - transparentno izražena i bez ikakvih skrivenih troškova.
 • Isporuka uređaja, instalacija i obuka operatera na lokaciji korisnika.
 • Tehnička Podrška za vreme i nakon prestanka trajanja paketa.
 • Zamenski uređaj u ekstremnim uslovima za koje su potrebni servisni zahvati dužeg vremenskog intervala.

Paketi

Paketi se biraju prema potrebama korisnika, a ukoliko među ponuđenim ne pronađete odgovarajući ili ukoliko imate eventualnih nejasnoća oko odabira, molimo Vas da nas kontaktirate na mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Jakov iPlus Print uređaji

bizhub-165

Konica Minolta bizhub 165

brzina kopiranja/štampanja A4: 16 str/min
vreme prve kopije (A4): 8 sek
format papira: A5-A3
težina papira: 64-157g/m2
rezolucija štampanja/kopiranja/skeniranja: 600x600 dpi
memorija: 32MB
povezivanje na računar: USB 2.0
Podržani operativni sistemi: Windows 2000/XP (32 & 64)/
VISTA (32 & 64)/Windows 7 (32 & 64)/Server 2003 (32 & 64)/Server 2008 (32 & 64)/ Server 2008 R2 64


Detaljnije karakteristike i paketi
 
izaberi svoj paket
 
 
 
 
 
Model uređaja
Konica Minolta
bizhub 165  
Konica Minolta
bizhub 165  
Konica Minolta
bizhub 165  
Konica Minolta
bizhub 165  
Konica Minolta
bizhub 165
Naziv paketa Total Care
plus 1000
plus 2500 plus 3500
plus 5000
Trajanje ugovora u mesecima 24 24 24 30 36
Mesečna naknada za broj otisaka u paketu 0 9 21,75 29,75 40
Broj c/b A4 otisaka uključenih u paušal 0 1000 2500 3500 5000
Cena c/b A4 otiska preko broja uključenog u paušal 0,0090 0,0090 0,0090 0,0090 0,0080
Regularna prodajna cena uređaja 285 285 285 285 285
Cena uređaja koju plaća korisnik sa paketom 220 173 119 70 0

  *Navedene cene su izražene u € bez PDV-a 
  *Obračun se vrši po prodajnom kursu NBS na dan fakturisanja

bizhub-c224

Konica Minolta bizhub C224

brzina kopiranja/štampanja A4: 22 str/min u boji i crno-belo
vreme prve kopije (A4): 8,3 s u boji, 6,9 s crno-belo
format papira: A6-SRA3, baner 297x1200 mm
težina papira: 53-300 g/m2
rezolucija štampanja: 1.800x600 dpi
rezolucija kopiranja/skeniranja: 600x600 dpi
brzina skeniranja: 80 str/min u boji i crno belo (sa DF-om)
funkcije skeniranja: scan-to-mail, scan-to-SMB, scan-to-FTP, scan-to-box, scan-to-USB, TWAIN
formati fajla: JPEG, TIFF, XPS, PDF, Compact PDF, Encrypted PDF
procesor: 800 MHz
memorija: 2.048 MB, hard disk 250 GB
povezivanje na računar: Gigabit LAN, USB 2.0
emulacija: PCL 6c (PCL 5c + XL3.0), PostScript 3, XPSautomatski dupleks u standardu

Detaljnije karakteristike i paketi
 
     
   

 

Model uređaja Konica Minolta bizhub C224 
Konica Minolta bizhub C224  
Konica Minolta bizhub C224  
Konica Minolta bizhub C224  
Konica Minolta bizhub C224
Naziv paketa Total Care
plus C 500 plus C 1000 plus C 1500
plus C 2500
Trajanje ugovora u mesecima 24 24 24 30 36
Mesečna naknada za broj otisaka u paketu 0 60,5 112 162,5 262,5
Broj kolor A4 otisaka uključenih u paušal 0 500 1000 1500 2500
Broj c/b A4 otisaka uključenih u paušal 0 2000 3000 5000 10000
Cena kolor A4 otiska preko broja uključenog u paušal 0,0900 0,0850 0,0850 0,0800 0,0750
Cena c/b A4 otiska preko broja uključenog u paušal
0,0090 0,0090 0,0090 0,0085 0,0075
Regularna prodajna cena uređaja 1700 1700 1700 1700 1700
Cena uređaja koju plaća korisnik sa paketom 1300 1067 881 605 115

 

  *Navedene cene su izražene u € bez PDV-a 
   *Obračun se vrši po prodajnom kursu NBS na dan fakturisanja

 

 

Video nadzor za Vas

Sistemi video nadzora danas su na široko dostupni i nezamenjljivi su u cilju smanjenja rizika od raznih faktora. Pored direktnog praćenja nadziranog prostora, naši sistemi imaju mogućnost snimanja prostora, pa se sa snimljenog materijala može lako proveriti svaki sekund nadziranja. U našoj ponudi naći ćete sve što Vam je potrebno za nadzor, po jako povoljnim cenama uz punu tehničku podršku našeg stručnog tima.

U ponudi Jakov Sistema možete naći analogne i digitalne - IP sisteme za video nadzor, kao i svu prateću opremu koja Vam je potrebna.

Video nadzor - Jakov Sistem Online Shop

Analogni sistemi video nadzora

Kod analognih sistema, današnje kamere koriste digitalnu tehnologiju za formiranje i obradu slike, ali je konvertovanu u analogni format prenose prema monitorima i uređajima za snimanje. Primljeni analogni signal se digitalizuje i snima na hard disku. Radi pregleda i reprodukcije signal se najčešće pretvara u analogni . Analogne sisteme odlikuje međusobna i kompatibilnost sa televezijskim standardima. Zahvaljujući velikoj kompatibilnosti i niskoj ceni pojedinačne opreme, ovi sistemi video nadzora danas su još uvek zastupljeniji od digitalnih IP sistema.
Iako se radi o analognom video nadzoru omogućen je prenos slike na udaljene lokacije korišćenjem interneta, mreže mobilne telefonije i dr.

Pogledajte ponudu analognih sistema za video nadzor.

IP sistemi video nadzora

IP sistemi su u potpunosti digitalni, koriste IP (Internet protokol) za prenos signala. Nema nepotrebnih gubitaka u kvalitetu zahvaljujući kompletno digitalnom formiranju, prenosu, snimanju i pregledu slike. Obzirom da ne postoji potreba za kompatabilnošću sa već zastarelim televizijskim standardom, današnji IP sistemi razvili su posebnu grupu IP kamera-sa nazivom MEGAPIXEL kamere.
MEGAPIXEL kamere predstavljaju pravu revoluciju u projektovanju i primeni video nadzora. Moguće je nadzirati mnogo veće prostore sa manjim brojem kamera uz prepoznavanje mnogo sitnijih detalja kao i uvećanje detalja na već snimljenom materijalu. Danas su dostupne MEGAPIXEL kamere od 1 MPix-ela do 8 MPix-ela.
IP kamere se jednostavno integrišu u računarsku LAN mrežu.

Pogledajte ponudu IP sistema za video nadzor.

Paketi video nadzora

Paket JakovEye Rookie
JakovEye Intermediate
JakovEye Pro
JakovEye Ultimate
Oprema
Sistem
Tehnička podrška
Minimalan ugovorni period 12 meseci 24 meseca 12 meseci 24 meseca
Cena Kontaktirajte nas ovde.

Kompletna ponuda sistema i komponenata video nadzora

Jakov Sistem Vam nudi sve što Vam je potrebno za video nadzor i nadgledanje na jednom mestu po niskim cenama i sa profesionalnom tehničkom podrškom. Pogledajte našu ponudu i već danas osigurajte Vaš objekat.

 
Industrijski računari
petak, 18 maj 2012 15:58
NOVO U PONUDI JAKOV SISTEMA! Industrijski računari.

Nudimo Vam brze i pouzdane industrijske računare vodećih svetskih proizvođača po jako povoljnim cenama.
Racunarske mreze - Jakov Sistem
Uskoro više sadržaja.
 


5za5

Besplatna isporuka
Terent toneri
Baterije za laptopove - Jakov Sistem
Ovlasceni Dell prodavac - Jakov Sistem

Korpa prazna!

3% popust
laptopovi