Video nadzor za Vas

Sistemi video nadzora danas su na široko dostupni i nezamenjljivi su u cilju smanjenja rizika od raznih faktora. Pored direktnog praćenja nadziranog prostora, naši sistemi imaju mogućnost snimanja prostora, pa se sa snimljenog materijala može lako proveriti svaki sekund nadziranja. U našoj ponudi naći ćete sve što Vam je potrebno za nadzor, po jako povoljnim cenama uz punu tehničku podršku našeg stručnog tima.

U ponudi Jakov Sistema možete naći analogne i digitalne - IP sisteme za video nadzor, kao i svu prateću opremu koja Vam je potrebna.

Video nadzor - Jakov Sistem Online Shop

Analogni sistemi video nadzora

Kod analognih sistema, današnje kamere koriste digitalnu tehnologiju za formiranje i obradu slike, ali je konvertovanu u analogni format prenose prema monitorima i uređajima za snimanje. Primljeni analogni signal se digitalizuje i snima na hard disku. Radi pregleda i reprodukcije signal se najčešće pretvara u analogni . Analogne sisteme odlikuje međusobna i kompatibilnost sa televezijskim standardima. Zahvaljujući velikoj kompatibilnosti i niskoj ceni pojedinačne opreme, ovi sistemi video nadzora danas su još uvek zastupljeniji od digitalnih IP sistema.
Iako se radi o analognom video nadzoru omogućen je prenos slike na udaljene lokacije korišćenjem interneta, mreže mobilne telefonije i dr.

Pogledajte ponudu analognih sistema za video nadzor.

IP sistemi video nadzora

IP sistemi su u potpunosti digitalni, koriste IP (Internet protokol) za prenos signala. Nema nepotrebnih gubitaka u kvalitetu zahvaljujući kompletno digitalnom formiranju, prenosu, snimanju i pregledu slike. Obzirom da ne postoji potreba za kompatabilnošću sa već zastarelim televizijskim standardom, današnji IP sistemi razvili su posebnu grupu IP kamera-sa nazivom MEGAPIXEL kamere.
MEGAPIXEL kamere predstavljaju pravu revoluciju u projektovanju i primeni video nadzora. Moguće je nadzirati mnogo veće prostore sa manjim brojem kamera uz prepoznavanje mnogo sitnijih detalja kao i uvećanje detalja na već snimljenom materijalu. Danas su dostupne MEGAPIXEL kamere od 1 MPix-ela do 8 MPix-ela.
IP kamere se jednostavno integrišu u računarsku LAN mrežu.

Pogledajte ponudu IP sistema za video nadzor.

Paketi video nadzora

Paket JakovEye Rookie
JakovEye Intermediate
JakovEye Pro
JakovEye Ultimate
Oprema
Sistem
Tehnička podrška
Minimalan ugovorni period 12 meseci 24 meseca 12 meseci 24 meseca
Cena Kontaktirajte nas ovde.

Kompletna ponuda sistema i komponenata video nadzora

Jakov Sistem Vam nudi sve što Vam je potrebno za video nadzor i nadgledanje na jednom mestu po niskim cenama i sa profesionalnom tehničkom podrškom. Pogledajte našu ponudu i već danas osigurajte Vaš objekat.

 
5za5

Besplatna isporuka
Terent toneri
Baterije za laptopove - Jakov Sistem
Ovlasceni Dell prodavac - Jakov Sistem

Korpa prazna!

3% popust
laptopovi