EPSON ITS - Izuzetno niska cena štampanja bez kertridža
ponedeljak, 02 april 2018

NEMA KERTRIDŽA, NEMA GNJAVAŽE, BEZ PO MUKE

Nije nimalo prijatno kada vam ponestane mastila. Čak i ako imate rezervni kertridž, njegova zamena može da potraje. Ako ste zauzeti i često koristite štampač u radu, imamo jednostavno rešenje za vas. Epson ITS štampač ima rezervoar za mastilo veoma velike zapremine koji potpuno otklanja potrebu za kertridžima.

Prednosti EPSON ITS štampača

Epson ITS štampači sa sistemom rezervoara za mastilo nude mnoštvo prednosti, ali skrenućemo vam pažnju na nekoliko atributa koje smatramo naročito važnim.
Ovi štampači predstavljaju rešenje za štampanje po izuzetno niskoj ceni, a osim toga, pouzdani su i laki za korišćenje. Nastavite da čitate da biste saznali više.

Izuzetno niska cena štampe

EPSON ITS štampači nude izuzetno nisku cenu štampanja po stranici i mogu da smanje troškove štampe i do 90%.
Određeni EPSON ITS štampači mogu da odštampaju do 14.000 crno-belih stranica i 11.200 stranica u boji.

Pouzdanost

Možete da se oslonite na Epson Micro Piezo trajnu glavu za štampanje i Epson originalno mastilo da biste odštampali stranice visokog kvaliteta u izvanrednim bojama i izvrsne jasnoće, zahvaljujući inovativnoj, efikasnoj i preciznoj glavi za štampu.

Budite bez briga

Specijalizovani rezervoar za mastilo je potpuno integrisan u štampač, pa možete da iskusite pouzdano štampanje u boji bez nereda ili gnjavaže koja se često javlja kada koristite dopune i sisteme rezervoara za mastilo drugih proizvođača. Originalna Epson mastila se proizvode u okruženju „čiste sobe“ i optimizovana su za rad sa Epson štampačima.

 
5za5

Besplatna isporuka
Terent toneri
Baterije za laptopove - Jakov Sistem
Ovlasceni Dell prodavac - Jakov Sistem

Korpa prazna!

3% popust
laptopovi