Novo u ponudi - HISENSE TELEVIZORI
utorak, 10 april 2018

HISENSE je jedna od najvećih multinacionalnih kompanija na svetu. Bavi se se proizvodnjom širokog spektra tehničkih aparata (televizora, bele tehnike, klima uređaja, mobilnih telefona, laptop računara, bežičnih modula, optičkih kablova i komponenti itd.)
Hisense se svrstava među prva 4 proizvođača TV panela na svetu i kvalitetom ne odstupa od brendova kao što su LG, Samsung, Sony, Panasonic itd.

Na našem tržištu je trenutno dostupno 7 modela televizora ove kompanije, a u naredna 2 meseca se očekuje još čak 20 različitih, sa najavljenim cenama koje su vrlo primamljive. Po informacijama koje smo dobili od distributera, svi Hisense televizori, u bilo kom rangu cene, koriste panele sopstvene izrade i prve klase kvaliteta

Svi Hisense televizori su sastavljeni od prve kategorije matičnih panela zbog čega je kvalitet slike značajno bolji u odnosu na konkurenciju. Osnovni modeli imaju osvežavanje slike 60Hz, kao i ugao gledanja od 178 stepeni. Hisense ima čak 19 fabrika širom sveta. Krajem 2017. godine je otkupio većinsko vlasništvo nad japanskom kompanijom TOSHIBA.

Hisense televizore odlikuje odličan odnos cene i kvaliteta i garancija od čak 3 godine.

HISENSE je zvanični sponzor Svetskog prvenstva u fudbalu - RUSIJA 2018, zvanični sponzor fudbalskog kluba ASTON VILA, zvanični sponzor prvenstva u Francuskoj, zvanični sponzor Evropskog prvenstva u futsalu.

 
5za5

Korpa prazna!

3% popust
laptopovi