Uslovi i cene isporuke robe

Besplatna isporuka na kućnu adresu

*Za narudžbine u vrednosti preko 10.000 dinara, a težine do 20kg

Poručeni proizvodi se nakon potvrde porudžbine od strane naših komercijalista isporučuju na navedenu adresu kurirskom službom CityExpress, sa kojim Jakov Sistem d.o.o. ima sklopljen Ugovor o saradnji.

Vreme isporuke je obično 1 do 2 dana, ali zavisi od toga kada je izvršena narudžbina, odnosno kada je evidentirana uplata (ukoliko avansno ili virmanski plaćate naručene proizvode).

Na vreme isporuke mogu da utiču faktori kao što su vremenski uslovi na putevima, neradni dani i državni praznici, pa to imajte u vidu kada vršite narudžbinu.

Takođe, ukoliko imate potrebu za brzom isporukom (u toku istog dana ili danas za sutra) molimo vas da to naglasite u napomeni prilikom naručivanja proizvoda ili kada vas kontaktira naš komercijalista.

Troškovi isporuke i težine paketa

Ukoliko je proizvod teži od 20kg, na cenu dostave ne utiče vrednost porudžbine, već težina koja je navedena u opisu proizvoda. Prilikom poručivanja biće vam naglašeno od strane komercijalista u koju grupu proizvoda spada uređaj za koji ste zainteresovani kao i koliko iznose troškovi isporuke.

Isporuka sa dva izvršioca

Gabaritne pošiljke (belu tehniku, velike kućne aparate, itd.) biće isporučene sa dva izvršioca koji vrše unošenje uređaja preko praga primaoca, vizuelni pregled uređaja zajedno sa primaocem, kao i iznošenje ambalaže u kojoj je uređaj isporučen.

JakovSistem-isporuka-kurir-logo

Praćenje pošiljke

Ukoliko želite da pratite pošiljku, to vam je omogućeno na tri načina:

1. na web stranici www.cityexpress.rs
2. preko Android mobilne aplikacije koju možete preuzeti u Google Play prodavnici sa ove adrese
3. pozivanjem CityExpress besplatnog Call Centar na broj 0800 30 93 000

Sve što vam je potrebno je broj paketa koji možete potražiti od našeg operatera.

Ukoliko ste naveli broj mobilnog telefona za kontakt, od strane CityExpress-a ćete SMS porukom biti obavešteni o isporuci.

CENA ISPORUKE ROBE PO GRUPAMA NA OSNOVU TEŽINE PAKETA:

* besplatna isporuka se ne odnosi na proizvode koji prelaze težinu od 20kg.
** isporuka sa dva izvršioca koji unose uređaj preko praga primaoca