Dell 5 godina garancije!
ponedeljak, 10 oktobar 2016

Poštovani kupci,

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da počevši od 10.10.2016 godine, Dell laptopovi u našoj ponudi sadrže jedinstven paket garancije u trajanju od 5 godina.

Specijalno odabrani paket usluga po vašoj meri, sadrži 5 benefita. Ovakav paket usluga još nije viđen na našim prostorima i kupcima garantuje dugotrajnu sigurnost kao i neometan rad potkrepljen visokim kvalitetom Dell proizvoda.

dell 5 godina garancije news

1. 5 godina garancije
U slučaju bilo kakvog fabričkog kvara izazvanog na uređaju, definisano kroz "Šta je pokriveno garancijom" u korisničkom uputstvu, u roku od 5 godina od dana kupovine uređaja, kupci imaju pravo na besplatan servis u ovlašćenom Dell servisu u Srbiji.

2. 5 godina besplatnog održavanja
Kako bi garantovao nesmetani rad na svojim Dell uređajima, Dell je u saradnji sa ovlaćenim servisom dogovorio besplatan preventivni godišnji servis računara. Tokom preventivnog godišnjeg servisa tehničari će proveriti kompletnu funkcionalnost računara, takođe će proveriti da li delovi za hlađenje računara rade ispravno, a po potrebi i zameniti određene delove računara ako ne ispunjavaju Dell standarde. Jedini uslov garancije od pet godina je da potrošači redovno jednom godišnje u skladu sa korisničkim uputstvom donose svoj uređaj na servis.

3. Spašavanje podataka - Data Recovery
Spašavanje podataka je specijalan proces transferovanja podataka sa medija kome računar nije u mogućnosti da pristupi u normalnom režimu rada. Povraćaj podataka je moguće uraditi i za slučajno ili namerno obrisane podatke sa hard diska.
Proces spašavanja podataka se vrši u specijalizovanim laboratorijama, ovlašćenog Dell servisa, u kojima važe standardi slični onim u hirurškim salama. Svi podaci klijenata čuvaju se na redudantnim storage serverima, čime je ostvarena maksimalna bezbednost podataka naših klijenata.
Ova usluga je korisnicima paketa dostupna besplatno jednom u prvih 5 godina korišćenja.

4. Daljinska podrška
Korisnicima ovog jedinstvenog paketa omogućeno je sat vremena „on line“ podrške koja se može koristiti u više sesija tokom trajanja ove garancije. Podrška se ostvaruje putem interneta, kroz daljinsko priključivanje inženjera putem programa TeamViewer-a. Zahvaljujući ovoj naprednoj usluzi kupac nije dužan da troši dragoceno vreme noseći svoj računar u servis, niti čekajući dok se problem ne reši. Kroz ovaj vid podrške inženjeri su sposobni da reše i neke od najkomplikovanjih problema.
Korisnici po isteku besplatnih sat vremena tehničke podrške mogu da dokupe dodatno vreme po potrebi za naredni period korišćenja Dell računara.

5. Neprocenjiv doživljaj korišćenja Dell uređaja :)
Proverite zašto je Dell jedini brend koji može da vam ponudi 5 godina garancije!

* Dell pet godina garancije važi za serije Inspiron i Vostro laptopove

 
5za5

Besplatna isporuka
Terent toneri
Baterije za laptopove - Jakov Sistem
Ovlasceni Dell prodavac - Jakov Sistem

Korpa prazna!

3% popust
laptopovi