HUAWEI P30 lite - 48 MP AI trostruka kamera ultra širokog ugla
ponedeljak, 23 septembar 2019

Izuzetna jasnoća
Vidi svet jasnije sa senzorom slika najveće rezolucije u industriji. Zadnja kamera modela HUAWEI P30 ti omogućava da napraviš oštrije fotografije nego ikada ranije pri čemu će i najmanji detalji biti kristalno jasni.


Ultimativno uvećavanje
Hyper sampling lossless tehnologija uvećavanja pretvara objektiv 48 MP ultra visoke definicije u super zoom objektiv. Moćićeš da napraviš neverovatne fotografije sa daljine, uporedive sa 2x optičkim zumom.

Širi pogled. Šire mogućnosti.
Proširi svoju perspektivu sa HUAWEI P30 lite 120° objektivom ultra širokog ugla3 i zabeleži prostrane pejzaže na neverovatnim fotografijama koje ništa ne izostavljaju. Slikaj bez granica.

Tvoj pametni asistent za kameru.
Unapredi svoje fotografije sa moćnom AI tehnologijom za prepoznavanje scene. Prednja kamera modela HUAWEI P30 lite može prepoznati više od 8 kategorija u realnom vremenu, dok zadnja kamera može prepoznati 22 različite kategorije. Postavke poput boje, osvetljenja i kontrasta se automatski podešavaju kako biste napravili sjajne fotografije.

Neverovatan displej
Vidi, uradi i kreiraj više sa potpuno novim Dewdrop displejem modela HUAWEI P30 lite. Veliki, odvažan i lep, 6,15" FHD displej sa delikatnim Dewdrop notch-om predstavlja divno platno zbog kojeg možeš da uživaš u divnim bojama. Pored toga, ekran ima TÜV Rheinland sertifikat za pogodnost očiju i dizajniran je da manje opterećuje oči za prijatnije iskustvo gledanja.

https://www.jakovsistem.com/images/vesti/huawei-p30-lite-1.jpg

Elegantan dizajn
Modran i elegantan; HUAWEI P30 lite lako staje na tvoj dlan. Tanak dizajn sa 3D zakrivljenim staklom je izrađen za lako hvatanje i upotrebu jednom rukom. Dostupan je u tri boje.

Prostor za više
Dostupna memorija: 4 GB + 128 GB
Unapređena RAM memorija i prostor za skladištenje modela HUAWEI P30 lite znači da ti ostaje više mesta za stvari koje voliš Uživaj u većoj fleksibilnosti sa prostorom za sadržaj ili datoteke koje koristiš svakog dana, poput muzike, fotografija, video zapisa i aplikacija

Baterija koja traje
Ne dozvoli da te baterija usporava. Sa HUAWEI 9V2A brzim punjenjem, moćna 3.340 mAh baterija5 puni se brže i traje duže – omogućavajući ti da nastaviš sa životom u brzom ritmu. Gledaj video zapise, igraj igrice i surfuj celog dana, jer te ništa ne može zaustaviti sa HUAWEI P30 lite.

Unapredi svoje gejming iskustvo.
Spremni. Pozor. Igrajte. Revolucionarna tehnologija za obradu grafike koju pokreće GPU TURBO 2.0 unapređuje performanse za bolje, jednostavnije i snažnije gejming iskustvo. Revolucionarna tehnologija za igrice na mobilnom telefonu.

 
5za5

Besplatna isporuka
Terent toneri
Baterije za laptopove - Jakov Sistem
Ovlasceni Dell prodavac - Jakov Sistem

Korpa prazna!

3% popust
laptopovi