MINI prenosna grejalica!
ponedeljak, 16 septembar 2019

Grejač Camri CR 7712 maksimalne snage 700V, uprkos maloj veličini, može efikasno grejati sobu površine do 32m2. Zahvaljujući kompaktnoj veličini i nedostatku spoljnih kablova, lako ga je spakovati (npr. u kofer) i poneti ga sa sobom na putovanje. Nezamenjiv je u slučaju kvara grejanja ili potrebe da se zagreju proladne prostorije. Programer vam omogućava da podesite dužinu rada i kontrolu temperature u rasponu od 15 do 30 stepeni.

https://www.jakovsistem.com/

Zahvalјujući činjenici da zauzima malo prostora, možete je poneti sa sobom, na primer, u kamp prikolici i ne brinuti se o dodatnom prtlјagu!

Mala, ali sa velikom snagom!

Ono što odmah upada u oči je mala veličina uređaja (18k 11k 11 cm). Ne liči na tradicionalne grejalice. Nemojte biti prevareni njegovom pojavom! Kompaktno kućište je njegova prednost i lako ga možete poneti sa sobom na putovanje. Sa 700V snage, mogao bi da zagreje sobu do 32m²!

Velika ušteda energije i prostora! Možete ga koristiti u spavaćoj sobi, garaži ili kupatilu i gde god je teško održavati pravu temperaturu zbog prozora koji imaju lufta ili nedostatka radijatora. Ono što vredi naglasiti je da se njegovo kućište ne zagreva, pa je sigurno koristiti ga čak i u dečijoj sobi.

Poseduje tajmer sa kašnjenjem isklјučivanja do 12 sati i keramičkim grejnim elementom, on ne zahteva stalnu kontrolu. Raspon temperature je 15-30°C, tako da možete sobnu temperaturu sami regulisati, i to na vrlo jednostavan način. Zahvalјujući digitalnom LED ekranu, možete čitati brojeve čak i u mraku.

Zamenite nepraktične grejne lampe ili radijatore ovim malim, ali efikasnim uređajem i nećete biti razočarani!

 
5za5

Besplatna isporuka
Terent toneri
Baterije za laptopove - Jakov Sistem
Ovlasceni Dell prodavac - Jakov Sistem

Korpa prazna!

3% popust
laptopovi