Novo u ponudi - Mašine za šivenje
ponedeljak, 07 oktobar 2019

Sivace masine - novo u ponudi!

Šivaća mašina Elna Easy Cover Iberdek

Likra, žersej, pletivo, streč, vuna i kompleksniji materijali uz rad na ovoj mašini čine da šivenje sa njima postaje zadovoljstvo u kojem se uživa. Ra¬diti sa današnjim modernim tkaninama je postala rutina sa ovim savršenim modelom! Elna 444 sa 14 programa i bogatim pribo¬rom pravi od amatera modne dizajnere širom sveta otkad postoji. Pridružite nam se!

Mašina za šivenje Elna 3210J
Mašina velikih mogućnosti! Sa izuzetnom sna­gom i velikom ubodnom moći na svim materijali­ma, podesivom dužinom do 4 mm i širinom boda do 6,5 mm kao i automatskom izradom rupice uz biranje operacija na disple­ju, Elna 3210J je mašina za šivenje koja pruža odgovor na sve Vaše potrebe za šivenjem.

Mašina za šivenje Elna 3210J

Toyota Mašina za šivenje SUPER JEANS 34

Nova japanska tehnologija za jednostavno šivenje kroz 12 slojeva džinsa! Mašina za šivenje je proizvedena uz smanjene emisije CO2, a ergonomski dizajn omogućava dobru preglednost ubodne ploče. Velika radna površina, kratka uputstva na samoj mašini, uvlakač konca, 34 boda, navlaka i nož za sečenje konca donose osmeh na lice svim ushićenim krojačicama. Klizna stopica: Ta stopica je konstruirana za šivenje posebno debelih ivica na džinsu i drugim teškim materijalima. Omogućava jednostavno šivenje kroz 12 slojeva.

Brother Mašina za šivenje RL 425

Brother RL425 je tradicionalna šivaća mašina, modernog dizajna i izdržljive metalne konstrukcije koja vam pruža pouzdan rad i jednostavnost korišćenja. Praktične funkcije koje poseduje, štede vam vreme u kreativnom radu i izradi proizvoda. Sa užitkom i lakoćom napravite sopstvene kreacije i manje projekte za dom, poput jastuka. Pomoću ove svestrane mašine možete šiti i deblje materijale, poput teksasa. Poseduje 25 programa za šivenje, koje možete birati jednostavnim okretanjem dugmeta programatora. Ravan i cik-cak bod su idealni za svakodnevno šivenje, a dekorativni bodovi vam omogućavaju da iskažete svoj lični stil. Brother RL425 šivaća mašina je primerena za izradu poruba i ima mogućnost korišćenja dvoigle, za lako šivenje ravnih linija.

Brother Mašina za šivenje RL 425

Mašina za šivenje Elna 240 eXplore

Elna explore 240 nudi mnogo za relativno malo novca. Ova mašina za šivenje je dizajnirana za moderne, elastične i tanke materijale, ali i za jače materijale s obzirom da poseduje jaku ubodnu moć. Ima vrlo jednostavan izbor operacija za šivenje, podesivu dužinu i širinu boda, tako da Vam omogućava rad na svim vrstama materijala. Uz automatsku izradu rupice za dugme, podesiv pritisak stopala, veliki broj operacija za šivenje Vi ćete se bezbrižno osećati dok budete uživali u šivenju i ostvarivali željene rezultate.

Mašina za šivenje Elna 240 eXplore

 
5za5

Besplatna isporuka
Terent toneri
Baterije za laptopove - Jakov Sistem
Ovlasceni Dell prodavac - Jakov Sistem

Korpa prazna!

3% popust
laptopovi