TCL 4K Smart Televizori
utorak, 05 maj 2020

Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim a ipak priuštivim 4K Smart televizorom, vaša potrgana je upravo uspešno završena - TCL brend je ono za čim ste tragali.

Iako relativno nov brend na našem tržištu, TCL je zvanično treći najveći proizvođač televizora na svetu, sa preko 32 miliona prodanih uređaja u prethodnoj godini.


Šta je posebno kod TCL Televizora?


Ono što razlikuje i izdvaja TCL od većine drugih brendova, jeste da je reč o vertikalno integrisanom proizvođaču, što znači da proizvodi svaku komponentu koja sačinjava TV uređaj i da kontroliše celokupni proces proizvodnje.

alt

Treba izdvojiti i partnerstvo sa striming liderom Roku, što TCL pametne televizore čini još privlačnijim. Kako govorimo o strimingu, TCL se ističe i u brizi o detaljima. Naime, nećete kod mnogo modela, srednjeg i nižeg cenovnog ranga, drugih proizvođača zateći Ethernet konektor. Detalj, ali bitna stavka za iskorišćavanje potencijala vašeg UHD televizora. Na primer, ukoliko strimujete video sadržaj sa Youtube ili Netflix preko Wi-Fi, zapravo i nećete imati sliku u Ultra HD rezoluciji, jer Wi-Fi nije dovoljno brz. Posve je druga situacija sa LAN kablom.

TCL TV  50

Kada je u pitanju odnos cene i kvaliteta naša preporuka je definitivno TCL. Ohrabrujemo vas da sami istražite više o ovim fantastičnim televizorima na našem web shop-u.


 
5za5

Besplatna isporuka
Terent toneri
Baterije za laptopove - Jakov Sistem
Ovlasceni Dell prodavac - Jakov Sistem

Korpa prazna!

3% popust
laptopovi